FÖR EN PIGGARE & FRISKARE KROPP


En behandling som gör gott på djupet!


Koppningsmassage är en djupgående muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor med hjälp av ett vakuum på huden som skapas av sugkoppar. Koppen av silicon sugs fast på kroppen som man för fram och tillbaka över kroppen, för att komma in på djupet. 


Användningsområden är framför allt olika typer av smärtsyndrom, lätt reumatism, dålig cirkulation och låg ämnesomsättning, träningsvärk eller muskelsmärta och mag- och tarmproblematik. Vid olika skador ökar tillflödet av blod och lymfa lokalt och påskyndar läkningsprocessen. Svett- och talgkörtlars funktion förbättras och slaggprodukter dras ur huden och stärker hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar.


Några postiva effekter med koppning kan vara att huden blir len och fräsch, bindväven mjukas upp, har en renande effekt eftersom den hjälper kroppen att rensa slaggprodukter, förbättrar lymf- och blodsystemet och minskar ledbesvär. 


Fot och vad behandling i Hudiksvall

KOPPNINGSMASSAGE

PRIS

Behandling - 60 min

780 :-

Koppningsmassageutförs genom att dra kopparna (glas eller plast) över huden. Koppning utförs antigen med en flödande rörelse över behandlingsområdet eller statiskt som en punktbehandling.


Boka din behandling hos mig


Du hittar mig och mina behandlingar på på Bokadirekt.se