RÖRELSEINTEGRERING

KROPPEN ÄR EN ENHET


Korrigera problematiska mönster och blir fri från smärta


Systemisk rörelseintegrering passar alla som haft långvariga problem med smärta, stelhet, eller att kroppen känns sned. Det är inte ovanligt att ett problem bakom ett skulderblad kommer från en fot. Med rörelseintegrering korrigerar vi problematiska mönster så att du kan må så bra som möjligt. 


Ökad rörlighet för att nå din fulla potential


Rörelseintegrering passar även dig som inte får till vissa övningar i träningen eller har svårt med löpningen. Hur rörliga vi är påverkar hur mycket vi får ut av vår träning. Med rörelseintegrering kan du gå från att känna dig begränsad till att helt plötsligt nå nya mål med din fantastiska kropp. 


Hur fungerar det?


Vi börjar med en kroppsavläsning där jag ser över hur din kropp är positionerad i ett stillastående läge. Därefter genomför vi rörelsetester för att se hur kroppen beter sig i rörelse för att ta reda på om du rör dig likvärdigt på höger och vänster sida samt om kroppen har problem med att följa sina naturliga rörelsemönster. 

Baserat på dina behov jobbar vi aktivt med olika rörelser, övningar och behandlingar för att nå dina mål. 


Du kommer att vara involverad på flera plan i din rörelseintegrering. För bästa resultat rekommenderar jag 3-5 tillfällen. 


Rörelseintegrering med Sara Allestad i Hudiksvall

PRISER

Paket - 3 tillfällen

1995:-

(665:- /tillfälle)

Rekommenderas för dig som vill prova på hur behandlingen och övningarna kan hjälpa dig och som har god potential att nå önskat resultat på kortare tid. Första tillfället tar 1,5 h, därefter bokar vi 1 h per tillfälle. 

Paket - 5 tillfällen

3100:-

(620:- /tillfälle)

Rekommenderas för dig som behöver lite mer omfattande tid och behandling för att nå de resultat du önskar. Första tillfället tar 1,5 h, därefter bokar vi 1 h per tillfälle. 

Enskilda pass

700:-

Om du vill fortsätta din behandling bokar vi 1 h per extra tillfälle. 


Rörelseintegrering med Sara Allestad på Studio Flow i Hudiksvall

INSPIRERAS AV EFFEKTEN


En av mina kunder kom till mig med värkande fötter och berättade att hon vaknade varje morgon med huvudvärk.


Efter vårt arbete med rörelseintegrering fanns inte längre någon smärta i fötterna, huvudvärken var nästintill försvunnen, hon kunde köpa en lägre huvudkudde, hon hade fått en rörligare kropp och bättre hållning. Vilken glädje!


Vill du veta mer?


Kontakta mig så svarar jag på dina frågor!