OM SARA

Sara Allestad, ägare av Studio Flow i Hudiksvall

Hej, det är jag som är Sara!


Som ungdom testade jag alla möjliga sporter, allt från fotboll till friidrott till simning, och min stora sportkärlek fann jag i handbollen. Men efter skolgången föll träningen bort när andra äventyr kallade. Efter ett år i USA som au pair blev jag sambo när jag flyttade hem till Sverige igen, och då kom sambokilona. 2001 stoppade vågen på 104 kilo, och här började min resa. 


Jag har precis som du upplevt utmaningarna

 

Min resa har kapitel av beroenden, soppakurer, träningsperioder, icke-träningsperioder, motivationsdippar, motgångar och okunskap. Jag vet hur det känns att gå genom den berg-och-dalbana av utmaningar som kommer med jakten på välmående och en stark och frisk kropp. 


2011 föll jag för styrketräning, och gick en grundkurs som gjorde att jag tog steget till Personlig tränare. 


Nu driver jag min egna träningsstudio


Jag flyttade till Iggesund i Juni 2018, och den 24:e februari 2019 slog jag upp dörrarna till min alldeles egna studio i Hudiksvall. Här vill jag hjälpa dig hitta ditt flow, ditt välmående. Att träna ska vara roligt, men samtidigt tryggt och utmanande! Hos mig är det precis vad du får - i formen av personlig träning, rörelseintegrering och mindre grupp-pass (för ibland är det roligare tillsammans!). 


Återhämtning och lyxig egentid är viktigt för själen


För mig är träningen ett sätt att ta hand om mig själv, träningen blir som en stor återhämtningsplats från allt annat och det ger mig energi.

Utanför studion är mitt största intresse dansen, att köra en riktigt bra bugg eller fox ger mig så mycket glädje. Kärleken till styrketräningen fann jag för 6 år sedan, men kärleken till dansen har funnits hos mig i 25 år och den släpper jag ALDRIG!

Det jag är allra mest stolt över just nu är att jag är en av dom 28 första och enda Certifierad Aspera Movement Integrators i Sverige!


- Sara Allestad